Sanitair

Previous Next

SANITAIR

Kijken, vergelijken en écht kiezen. Doet u dat vooral ná een bezoek aan onze showroom. Wel geven we u graag al vast een voorproefje. Op deze website een impressie van wat Asschert in huis heeft, of voor u in huis haalt.

BETAALBAAR DESIGN

Asschert levert en installeert prachtige badkamermeubels van alle grote merken. Tijdens een adviesgesprek bij ons in Neede, tonen we u graag de mogelijkheden. En… u zult merken, prachtig designsanitair hoeft niet altijd duur te zijn. Door creatief en efficiënt te combineren realiseren we samen uw droombadkamer.

MOMENT VAN RUST

Een badkamer waar u zich prettig voelt, geeft u het ultieme relaxmoment in een drukke dag. En het creëren van een oase van rust is zó eenvoudig. Kiezen voor de kleuren en materialen die bij u passen, maken het verschil. Of u nu gaat voor een luxe badkamer of het liever eenvoudig houdt. Welness kent geen prijs. We adviseren u graag… en daar heeft u nog jaren plezier van.

Over ons

Welkom bij Asschert wonen & projecten. Wij zijn al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het aanbieden van een groot assortiment aan tegels, natuursteen en sanitair. Kom langs in onze showroom in Neede en laat u inspireren en adviseren.

 

footer logo

Openingstijden

Asschert wonen & projecten
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag en zondag gesloten

Onze showroom is op afspraak te bezoeken.

Contactgegevens

Parallelweg 25 
7161 AE Neede

Tel: +31 (0)545 - 29 48 17 
info@asschert.nl 

© 2017 Asschert. All Rights Reserved.

Zoeken