Sanitair

Previous Next

SANITAIR

Kijken, vergelijken en écht kiezen. Doet u dat vooral ná een bezoek aan onze showroom. Wel geven we u graag al vast een voorproefje. Op deze website een impressie van wat Asschert in huis heeft, of voor u in huis haalt.

BETAALBAAR DESIGN

Asschert levert en installeert prachtige badkamermeubels van alle grote merken. Tijdens een adviesgesprek bij ons in Neede, tonen we u graag de mogelijkheden. En… u zult merken, prachtig designsanitair hoeft niet altijd duur te zijn. Door creatief en efficiënt te combineren realiseren we samen uw droombadkamer.

MOMENT VAN RUST

Een badkamer waar u zich prettig voelt, geeft u het ultieme relaxmoment in een drukke dag. En het creëren van een oase van rust is zó eenvoudig. Kiezen voor de kleuren en materialen die bij u passen, maken het verschil. Of u nu gaat voor een luxe badkamer of het liever eenvoudig houdt. Welness kent geen prijs. We adviseren u graag… en daar heeft u nog jaren plezier van.

Over ons

Welkom bij Asschert wonen & projecten. Wij zijn al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het aanbieden van een groot assortiment aan tegels, natuursteen en sanitair. Kom langs in onze showroom in Neede en laat u inspireren en adviseren.

 

footer logo

Openingstijden

Asschert wonen & projecten
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag en zondag gesloten

Onze showroom is op afspraak te bezoeken.


Wegens vakantie zijn wij gesloten in week 31, 32 en 33. Week 30 en 34 zijn wij geopend en zal er een beperkte bezetting op kantoor aanwezig zijn. Vanaf maandag 19 augustus staan we graag weer voor je klaar.

Contactgegevens

Parallelweg 25 
7161 AE Neede

Tel: +31 (0)545 - 29 48 17 
info@asschert.nl 

© 2017 Asschert. All Rights Reserved.

Zoeken