Realisatie

Previous Next

REALISATIE

GOED ADVIES IS GOUD WAARD

Ook voor de keuze van uw badkamer geldt, een goed advies is goud waard. U wilt immers een badkamer waar u nog heel veel jaren plezier van hebt? Laat Asschert u geheel vrijblijvend helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

WENSEN

Soms ligt het ontwerp al bijna helemaal vast, als de badkamer deel uitmaakt van een nieuwbouwproject bijvoorbeeld. Maar meestal begint u met een plattegrond van uw badkamer. De afmeting met daarin de positie van ramen en een toegangsdeur. Leg het voor aan Asschert en vertel over uw wensen, uw persoonlijk smaak en uw budget. Zo komen we samen tot een fraai en praktisch resultaat.

GARANTIE

De aanleg van een badkamer is een vak apart. Asschert heeft de professionals in huis, die dit vak beheersen door jarenlange ervaring. Dit gaat van de sloop van de oude badkamer, stukadoorwerkzaamheden, installatie van elektra en loodgieterswerk tot een perfecte afwerking. Uw voordeel, één contact voor materiaal, aanleg én garantie!

ASSCHERT TEGELZETBEDRIJF

Een team van ruim 30, goed opgeleide en zeer ervaren vakmensen. Zij staan dagelijks klaar voor uitvoering van uiteenlopende opdrachten op het gebied van tegel- en natuursteenwerken. Het betegelen van toiletten, badkamers tot woonkamervloeren, winkels…. ja zelfs sauna’s, terrassen en zwembaden.

ASSCHERT INSTALLATIEBEDRIJF

Een team van 8 professionals op het gebied van installatietechniek, verwarming en sanitair. Zeg maar hóe u het wilt, en wát u wilt. Zij leggen het professioneel en degelijk voor u aan. Daar kunt u op vertrouwen!

COMPLEET VERFRISSEND!

Kortom Asschert levert u het complete pakket. Van het ontwerp, het leveren tegels en sanitair tot aan de aanleg en installatie. Alles bij één specialis onderbrengen werkt in uw voordeel, want:

  • korte lijnen, een aanspreekpunt voor de hele opdracht;
  • ruime ervaring (al 35 jaar!), als tegelzetters en installateurs;
  • flexibel werken, wilt u tijdens het traject iets aanpassen, geen probleem;
  • expertise, u vraagt nooit mis;
  • levering door één partner, garantie bij één partner. Nooit meer van het kastje naar de muur. Een probleem lossen we naar tevredenheid voor u op!

CONTACT

Maak een vrijblijvende afspraak en ervaar concreet wat Asschert voor u betekent.
Bel; 0545 29 48 17.

Over ons

Welkom bij Asschert wonen & projecten. Wij zijn al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het aanbieden van een groot assortiment aan tegels, natuursteen en sanitair. Kom langs in onze showroom in Neede en laat u inspireren en adviseren.

 

footer logo

Openingstijden

Asschert wonen & projecten
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag en zondag gesloten

Onze showroom is op afspraak te bezoeken.


Wegens vakantie zijn wij gesloten in week 31, 32 en 33. Week 30 en 34 zijn wij geopend en zal er een beperkte bezetting op kantoor aanwezig zijn. Vanaf maandag 19 augustus staan we graag weer voor je klaar.

Contactgegevens

Parallelweg 25 
7161 AE Neede

Tel: +31 (0)545 - 29 48 17 
info@asschert.nl 

© 2017 Asschert. All Rights Reserved.

Zoeken